TEAM HENDRIKS FISH & DRINKS

Sinds 1 oktober 2019 staat Hendriks Fish&Drinks op de kaart in Den Haag . Eigenaren Roger en Reina zijn oude jeugdliefdes en hebben elkaar na 30 jaar weer gevonden. Samen zijn ze het avontuur aangegaan en zijn op 1 oktober gestart met dit restaurant.

Roger is al jaren chefkok en heeft eerder al 2 restaurants gehad in Haarlem en in Frankrijk. Hij is dan ook de creatieve factor en chef in de keuken van Hendriks Fish&Drinks.

Reina is altijd werkzaam geweest als verpleegkundige en leidinggevende in de gezondheidszorg en heeft nu de overstap gemaakt naar de horeca. Zij heeft altijd met veel passie gewerkt als verpleegkundige. De zorg en horeca zijn beide zorgende beroepen. Het grote verschil is dat ze nu kan zorgen voor gasten die voor hun plezier komen , dat is een heel andere dimensie en geeft veel positieve energie.

Reina is de aanjager van het team van de bediening waarmee zij er samen voor wil zorgen dat Hendriks Fish&Drinks een ontspannen, gezellige plek is waar je je als gast thuis voelt en lekker jezelf kan zijn.Het idee om een visrestaurant te beginnen kwam natuurlijk van Roger, zijn visie is dat je als goed restaurant een keus moet maken te doen waar je goed in bent en waar je al je focus en creativiteit in kan leggen. De keus voor vis komt voort uit ervaring, persoonlijke smaak en het feit dat er maar weinig restaurants zijn die zich geheel specialiseren in vis. Bij Hendriks Fish&Drinks staat er dus vis op de kaart en geen vlees. Er is een hele kleine keuze voor vegetariërs maar we gaan ervan uit dat echte vegetariërs niet naar een visrestaurant komen. Dus is de No-Fish Burger de enige uitvlucht zonder vis.

Bij Hendriks Fish&Drinks is de visie dat je de vis vis moet laten zijn, er niet teveel mee moet rommelen en je moet kunnen genieten van de smaak van de vis. Daarnaast moet vis kunnen zwemmen dus hebben we een uitgebreide wijnkaart en kan je er heerlijk genieten van een cocktail of een gin tonic.

Maak kennis met ons team…

Roger Caviet

Eigenaar Hendriks Fish&Drinks samen met zijn liefde Reina, al jaren chefkok en nu ook de chef in zijn eigen restaurant waar hij met volle overtuiging de vis in zijn gerechten tot zijn recht laat komen.

Reina Weetink

Eigenaar Hendriks Fish&Drinks samen met haar lief Roger, na een lange carrière als verpleegkundige heeft ze nu de overstap gemaakt naar de horeca. Hier vindt ze haar passie in het zorgen voor gasten die komen om een leuke avond te beleven.

Saar Alberts

Saar, dochter van Reina, werkt in de bediening en runt daar hoofdzakelijk de bar maar is ook vaak te vinden aan de tafels waar zij met veel plezier ervoor zorgt dat de gasten op hun gemak zijn en het ze aan niks ontbreekt.

Simon Wagemaker

Simon werkt als kok in de keuken bij Hendriks Fish&Drinks en is de rechterhand van de chef. Simon is altijd met veel plezier aan het werk, heeft een positieve instelling en houdt het hoofd koel op drukke momenten in de keuken.

Mees Spijkerman

Mees is werkzaam in de bediening en achter de bar. Mees is een sympathieke jongen met altijd een goed wijnadvies bij het gerecht wat je kiest. Mees heeft goede mensenkennis en heeft daardoor al snel door hoe hij het de gasten van Hendriks Fish&Drinks naar de zin kan maken.

Lidianne Vink

Lidi werkt in de bediening en door de rust die zij uitstraalt zorgt zij voor een ontspannen sfeer bij de gasten en binnen het team. Daarnaast maakt zij de lekkerste bakkies….

Gijs Matla

Gijs is bij Hendriks Fish&Drinks begonnen in de spoelkeuken maar al snel bleek zijn talent bij de bediening te liggen. Door zijn innemende lach kan je haast geen nee zeggen tegen een dessert.

Colin Maas

Colin werkt als hulp in de keuken, naast dat hij regelmatig buffelt in de spoelkeuken ondersteund hij ook de koks in de keuken met het maken van de koude gerechten. Colin is een serieuze jongen met een goed gevoel voor humor waardoor er vaak gelachen wordt binnen het team.

Thijmen v. Oosten

Ook Thijmen is multifunctioneel in de keuken als keukenhulp. Met zijn 1,98 is hij net zo lang als onze chef en is hij handig voor de kleine dames in de bediening, want de bovenste plank is heel hoog. Verder is Thijmen een leuke en spontane jongen die met veel plezier zijn werk doet!

Stan Heins

Stan is onze jongste held in de keuken maar zeker niet de minste. Met zijn ervaring en positieve inzet maakt hij ons team compleet.

VISRESTAURANT IN DEN HAAG

Leuk dat je er bent en welkom bij Hendriks Fish & Drinks. Ben je nog niet bekend met ons restaurant, dan stellen we ons graag even voor.

EVEN VOORSTELLEN

VIS, VIS & NOG MEER VIS

Bij Hendriks Fish&Drinks is de visie  dat je de vis vis moet laten zijn, er niet teveel mee moet rommelen en je moet kunnen genieten van de smaak van de vis.

MENU BEKIJKEN

HENDRIKS @ HOME

Bestel onze Plank Hendriks of onze Fruits de Mer voor thuis! Je kunt dit bij ons afhalen op bestelling en thuis genieten van Hendriks Fish.

AFHALEN BIJ HENDRIKS