Aan onze gasten…

Tijdelijk aangepaste openingstijden en reserveringsmogelijkheden 

Gezien de nieuwe maatregelen mbt het Coronavirus en wederom beperkingen voor de horeca ( max 30 gasten in het restaurant, niemand meer naar binnen vanaf 21 uur en sluiten om 22 uur) zijn wij genoodzaakt om onze reserveringsmogelijkheden en openingstijden tijdelijk aan te passen aan dit beleid. We doen dit met pijn in ons hart want wij vinden juist dat je bij ons lekker en ontspannen moet kunnen eten en de mogelijkheid hebt om net zo lang te blijven als je wilt. Echter dwingt dit beleid ons ertoe om onderstaande openingstijden en reserveringsmogelijkheden tijdelijk toe te passen.

  • We gaan vanaf 29 september om 16:00 uur open i.p.v 17:00 uur

  • Na 21:00 uur mag er helaas niemand meer naar binnen 

  • Om 22:00 uur moet iedereen naar huis zijn, dus zullen we max om 21:45 uur met jullie afsluiten

  • Op dinsdag, woensdag en donderdag en zondag kan er tussen 16:00 uur en 21:00 uur gewoon gereserveerd worden tot een max van 30 gasten in ons restaurant

  • Op vrijdag en zaterdag gaan we werken met 2 shifts. Jullie kunnen dan reserveren tussen 16:00 uur tot 18:45 uur ( voor de vroege eters ) en tussen 19:00 uur tot 21:45 uur. Beide shifts hebben dan plaats voor 30 gasten.

Wij zullen er alles aan doen om het toch net zo gezellig te maken als anders en doen verder net als altijd. Jullie een leuke avond bezorgen en lekker laten genieten van onze vis! 🙂

Wij hopen jullie snel te zien, ondanks alles!

Groetjes

Team Hendriks Fish&Drinks

Geniet van Hendriks Thuis

AFHALEN IS MOGELIJK

Op dit moment is het mogelijk om onze Hendriks planken en Hendriks fruits de mer voor thuis te bestellen. Bestel eenvoudig online en haal bij ons af.

AFHALEN